AĞRI / PATNOS - SÜTLÜPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

SÜTLÜPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

SÜTLÜ PINAR MAH. ZORLU CAD. NO 33 PATNOS / AĞRI
Vizyon
Öğrencilerimizde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka, kültürel mirasa saygıya ve sevgiye dayanan bir din öğretimi anlayışının var olmasına katkıda bulunmak.
Misyon
Sütlüpınar İmam Hatip Ortaokulu milli, manevi ve evrensel değerler ışığında bilim ve teknolojiden yararlanarak din eğitimi ihtiyacına cevap vermeyi, öğrencilerini liseye hazırlamayı, başarılı ve üretken öğrenci potansiyeli oluşturmayı, din hizmetlerine katkıda bulunabilmesi için üstün nitelikli, vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirmeyi görev bilmiştir.
Başarılar
2020 yılında AĞRI ilinde Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışmasında dördüncülük başarısı.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
08.20-15.30
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkeze yürüme mesafesinde Sütlüpınar Mahallesindedir. İl merkezine uzaklığı 75 km.
Okulumuz ilçe merkeze yürüme mesafesinde. İl merkezine uzaklığı 75 km.